İZMİR TORBALI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 YILI DÖGEP EYLEM PLANI NİSAN AYI TOPLANTISI

Mehmet Burak TEKİN tarafından DÖGEP Eylem Planı dahilinde  nisan ayının faaliyet konusu hakkında bilgilendirme yapıldı. 
2020-2021 YILI DÖGEP EYLEM PLANI NİSAN AYI  TOPLANTISI

2020-2021 YILI DÖGEP EYLEM PLANI

                                                                                                                                                                                                NİSAN AYI  TOPLANTISI

 

            Toplantı, 27/04/2021 tarihinde saat 14.00'te ilçede görev yapan 23(Yirmi Üç) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Burak TEKİN ve Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet SUBAŞI'nın katılımıyla Zoom platformu üzerinden uzaktan yapıldı. Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Burak TEKİN, Nisan Ayı DÖGEP Eylem Planı konusundan bahsederek toplantıyı başlattı.

              Mehmet Burak TEKİN tarafından DÖGEP Eylem Planı dahilinde  nisan ayının faaliyet konusu hakkında bilgilendirme yapıldı. Nisan ayı faaliyet konusunun 'Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarının sunularının incelenmesi,  okullarda gerçekleştirilen özgün ve örnek uygulamalar ve din öğretimi web sitelerinin incelenmesi' olduğu belirtildi.  Toplantıda İlçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesinin tanıtımı ve Din Öğretimi web sitelerinin tanıtımı  Ahmet SUBAŞI tarafından; Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu tanıtımı da Mehmet Burak TEKİN tarafından yapıldı. İmam Hatip okullarındaki özgün ve örnek uygulamalardan bahsedildi.

             Mehmet Burak TEKİN toplantıya katılan öğretmenlere teşekkürlerini sunup sağlıklı günler dileğinde bulunarak toplantıyı sonlandırdı.

06-05-202106-05-2021

Muratbey Mahallesi 3564 Sokak No 15 Torbalı/İZMİR - 0 (232) 856 40 03 2 (232) 40 04

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.