İZMİR TORBALI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı YÖGEP Aralık Ayı Toplantısı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı YÖGEP Aralık Ayı Toplantısı

           Aralık Ayı YÖGEP toplantısı 24.12.2020 tarihinde saat 11:00'da Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulrezak KALDAN başkanlığında ve Okul Müdürü Mustafa ER'in sunumu ile ZOOM üzerinden çevrimiçi olarak yapıldı. Toplantı iki aşamada gerçekleşti. Toplantının birinci aşamasında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç.Dr. Tahsin KOÇYİĞİT; "Peygamberimiz Hz. Muhammed'in insanlarla iletişimi, sosyal ilişkileri, eğitimdeki temel ilke ve metotları ile yönetim anlayışı ve uygulamaları"  konulu bir seminer verdi. Yaklaşık bir saatlik seminere farklı ilçelerden 30'un üzerinde katılımcı yönetici iştirak etti.

         Toplantının ikinci aşamasında ise diğer gündem maddeleri ile devam edildi. Öğrenme, öğretmen çevresinin düzenlenmesi ve okul kültürü oluşturmanın eğitim kalitesine etkisi tartışıldı. İmam Hatip okullarının toplumdaki algısı üzerine yapılabilecek çalışmalar konuşuldu. Bu kapsamda halkla ilişkiler konusunda neler yapılabileceği üzerinde duruldu. Okul yöneticilerinin dikkat etmesi gereken etik ilkeleri konuşuldu. Mesleki gelişim planları, Hizmet İçi Faaliyetler ve Mesleki gelişim imkanları ile bunun öğretmen üzerindeki etkisine değinildi. Mobbing ile mücadele konusunda yöneticiler ile fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantının ikinci kısmına ise 12 yönetici katıldı. İyi dilek ve temenniler ile toplantı bitirildi.

Muratbey Mahallesi 3564 Sokak No 15 Torbalı/İZMİR - 0 (232) 856 40 03 2 (232) 40 04

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.