İZMİR TORBALI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 - 2020 Eğitim -Öğretim yılı Aralık Ayı YÖGEP toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP)'' kapsamında ve Kasım ayı eylem planı çerçevesinde, 20 Aralık 2019 tarihinde,  İlçemiz Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünde gerçekleştirilmiştir. 
2019 - 2020 Eğitim -Öğretim yılı Aralık Ayı YÖGEP toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP)'' kapsamında ve Kasım ayı eylem planı çerçevesinde, 20 Aralık 2019 tarihinde,  İlçemiz Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünde,  ı gerçekleştirilmiştir.İlçemiz İmam Hatip Okullarında görev yapan yöneticilerle birlikte Kültür ve Medeniyetimizdeki Eğitim Anlayışını Yansıtan Eserlerin Değerlendirilmesi; Bu eserlerden bölümler okunması; Eğitim felsefesi, öğretmenliğin misyonu, milli ve manevi sorumluluklar gibi konular üzerinde duruldu. Din Kültürü ve Temel Dini Bilgiler Derslerinde yer alan ibadet konularının öğretilmesi ile ilgili metot ve yöntemler değerlendirildi. Kuran öğretiminde yöntem ve teknikler üzerinde çeşitli değerlendirmeler yapıldı.

Bu hafta yapılacak olan mesleki yarışmalar Genç Seda ve Genç Nida Kuran-ı Kerim güzel okuma yarışmaları, Genç Bilaller Güzel Ezan Okuma Yarışmaları, Genç Hatipler Hutbe Yarışmaları ve organizasyonları ile ilgili görüş alışverişi ve değerlendirmelerinde bulunuldu.

            Toplantıya Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa ER ile müdür yardımcısı Nural DEDEELİ, Torbalı Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet SAYLAK ile müdür yardımcısı M.Burak TEKİN, Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Coşkun TAŞDEMİR ile müdür yardımcıları Ahmet SUBAŞI ve Birol BOACI, Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hatice ONAY ile Müdür yardımcıları Ahmet BOZ ve Kadir ÇATAKDERE katılmışlardır.

 

Muratbey Mahallesi 3564 Sokak No 15 Torbalı/İZMİR - 0 (232) 856 40 03 2 (232) 40 04

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.